ΣΟΚ: Έκανε σεξ με το 14χρονο γιο της και το βιντεοσκόπησε…
ginekeia podia

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επεβλήθη σε μια Ουαλή μητέρα, μετά τη μαγνητοσκόπηση σε βίντεο, των ερωτικών της περιπτύξεων με το 14χρονο γιο της! Μάλιστα η αναίσχυντη γυναίκα δεν έμεινε εκεί και έστειλε το βίντεο σε μια ξαδέλφη της στο Πακιστάν, μαζί με άσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Η 36χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές που αποτυπώθηκαν στο σοκαριστικό βίντεο, στις οποίες έδινε οδηγίες στο μικρό της γιο για το πως να κάνει στοματικό σεξ και άλλες σεξουαλικές πράξεις.

«Τα βίντεο έδειξαν το αγόρι να τρίβει το στήθος της και να τρίβει αιδοίο της» είπε ο εισαγγελέας Ian Kolvin στο δικαστήριο τη Δευτέρα. «Σύμφωνα με τις οδηγίες που του έδωσε, φαίνεται ξεκάθαρα πως προχωρούν σε σεξουαλική επαφή».

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η γυναίκα στη συνέχεια έστειλε το βίντεο, σε μια ξαδέλφη της στο Πακιστάν.

Το «σκοτεινό» μυστικό όμως δεν έμεινε για πολύ κρυμμένο, καθώς τα βίντεο ανακαλύφθηκαν από τη 13χρονη κόρη της γυναίκας, όταν δανείστηκε τηλέφωνο του αδελφού της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων. «Έστειλε» τις εικόνες στο iPad της και στη συνέχεια της έδειξε στον πατέρα της.

Όταν η αστυνομία κατέσχεσε το τηλέφωνο της γυναίκας, ανακάλυψε επίσης άσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Οι δικηγόροι της γυναίκας υποστήριξαν ότι: «Ζει σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, έκανε ό, τι της είπαν». «Δεν ήθελε να προκαλέσει συγκρούσεις και δεν ήθελε να φέρει ντροπή στην οικογένειά της, υπό το φόβο ότι θα πρέπει να αποκοπεί από αυτούς», ανέφερε η δικηγόρος Ρουθ Σμιθ.

«Αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να βρει μια διέξοδο από το δίλημμα» προσέθεσε.

Η γυναίκα, που ζούσε στο Κάρντιφ, είχε «υποστεί κακοποίηση» και ότι την μετέτρεψε σε ένα «ευάλωτο άτομο», υποστήριξαν οι δικηγόροι.

Σε δήλωσή του, ο γιος της εξέφρασε τη ντροπή του για το πως είχε καταντήσει η μητέρα του. «Μακάρι να μην είχε συμβεί και να είχα μια ευτυχισμένη ζωή», ανέφερε η δήλωση. «Δεν θα έπρεπε να το κάνει».

Η γυναίκα, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις για Ηπατίτιδα C, αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί και μία για λήψη και διανομή άσεμνων εικόνες παιδιού.

Χρησιμοποιώντας το επιχείρημα των δικηγόρων εναντίον της κατηγορουμένης, ο δικαστής σχολίασε ότι για την αποστολή του πορνογραφικού υλικού στο Πακιστάν, η γυναίκα δεν αντιμετώπισε καμία πίεση και θα έπρεπε να είχε βρει μια άλλη διέξοδο.

Ο δικαστής έκρινε τη Δευτέρα ότι πέραν του ότι έχει φυλακιστεί για πέντε χρόνια, η γυναίκα απαγορεύεται ζήσει με κάποιο παιδί κάτω των 16 χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Θα πρέπει επίσης να υπογράφει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών παραβάσεων για το υπόλοιπο της ζωής της.