Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο γιος μου “έφυγε” στα 27» – Ένα πείραμα του στοίχισε τη ζωή!
resizer-5

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για το λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας κάνει Ελληνίδα ηθοποιός: όπως εξομολογείται, ο γιος της πέθανε σε ηλικία 27 ετών, μετά από 14 χρόνια «πάλης» με το θάνατο, ενώ η ίδια σκέφτηκε να αυτοκτονήσει!

«Αν δεν είχα μία κόρη ακόμα, δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν στη ζωή σήμερα. Έχασα το γιο μου ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια πάλης με τον θάνατο», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», η Καλή Καλό και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το χαμό του παιδιού της: «σε ένα πείραμα χημείας έχασε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Έτρεξα σε όλα τα νοσοκομεία της γης. Πούλησα όλη μου την περιουσία και τελικά δεν κατάφερε να ζήσει. “Έφυγε” σε ηλικία 27 ετών. Πολλές φορές σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, να πάω να τον βρω, όμως πάντα αναλογιζόμουν την κόρη μου. Αυτή με κρατάει στη ζωή ακόμα».

2.jpg
Η ηθοποιός -που έχει αφήσει τη «σφραγίδα» της στο θέατρο, αλλά και έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη» και «Ταύρος Με Τοξότη»- αποκαλύπτει πως μετά το τραγικό συμβάν αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα.

«Για 7 χρόνια μετά τον χαμό του γιου μου έφυγα στην Αστυπάλαια και είχα γίνει ασκήτρια. Δεν ήθελα να δω κανέναν, να ακούσω κανέναν. Όταν επέστρεψα, πήρα τηλέφωνο τον Φώσκολο και του είπα: “Νίκο, θέλω να με βοηθήσεις. Θέλω να παίξω στη σειρά σου.” Και έτσι έπαιξα σε κάποια επεισόδια στη “Λάμψη”», προσθέτει.

 

 

www.star.gr