Σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τις καταστροφικές επιπτώσεις της ηρωίνης
135031

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα αστυνομικό τμήμα στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών και δείχνουν τις καταστροφικές συνέπειες της ηρωίνης σε μια οικογένεια.   

Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα και μία γυναίκα που έχουν χάσει τις αισθήσεις τους την ώρα που βρίσκονται στα μπροστινά καθίσματα ενός αυτοκινήτου με ένα παιδί στο πίσω μέρος. «Πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να σας δείξουμε την άλλη πλευρά της φρίκης των ναρκωτικών» δήλωσε η αστυνομία του Ανατολικού Λίβερπουλ, εξηγώντας την απόφασή τους.

Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε η υπηρεσία με γραφική προειδοποίηση στην σελίδα της στο Facebook, είναι από έναν έλεγχο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όταν ο αστυνομικός Κέβιν Τόμσον πλησίασε τον οδηγό του οχήματος, Τζέιμς Άκορντ, που κινούνταν άστατα από την μία λωρίδα στην άλλη, πρόσεξε πως το κεφάλι του άνδρα κινούνταν μπρος πίσω και πως η «ομιλία του ήταν ακατανόητη». Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο Άκορντ προσπαθούσε να του πει πως μετέφερε την γυναίκα του, η οποία είχε λιποθυμήσει, Ρόντα Πάσεκ, στο νοσοκομείο. Αμέσως μετά όμως και ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και ο Τόμσον τότε παρατήρησε ένα μικρό αγόρι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο αξιωματικός τότε παρατήρησε πως η γυναίκα είχε αρχίσει να γίνεται μπλε. Κάλεσε ασθενοφόρο, που της χορήγησαν Narcan, ένα οπιούχο που μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου από οξεία υπερδοσολογία.

Τι δήλωσε το αστυνομικό τμήμα
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ορισμένοι μπορεί να προσβληθούν από αυτές τις φωτογραφίες και λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό, αλλά είναι καιρός οι μη χρήστες ναρκωτικών να δουν τι αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση» δήλωσε το αστυνομικό τμήμα.

«Το δηλητήριο που είναι γνωστό ως ηρωίνη διαδίδεται όλο και περισσότερο και η δική μας κοινότητα δεν είναι η μόνη. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως εμείς είμαστε πρόθυμοι να καταπολεμήσουμε αυτό το πρόβλημα μέχρι να εξαλειφθεί κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσβάλλουμε ορισμένους ανθρώπους, είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τις καταστροφικές επιπτώσεις της ηρωίνης

Πηγή: ethnos.gr