Το στυλ που πρέπει να υιοθετήσει ο κάθε άνδρας το φετινό καλοκαίρι
a27940ca9bed1a14e54c39a919a0edeb

Η μόδα ανακυκλώνεται, προχωρά, εξελίσσεται, εμπνέεται από τους πιο παλιούς και δανείζεται από τους καινούριους. Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι να φορέσεις για να βγεις έξω.

Φέτος, τα ρούχα με prints και floral σχέδια είναι το νέο trend της εποχής. Η φρενίτιδα των σχεδίων άρχισε από τις πασαρέλες με το πουά μοτίβο να κυριαρχεί, ενώ αργότερα συνεχίστηκε στους δρόμους της μόδας. Η αλήθεια είναι ότι το πουά μου βγάζει μία υπερβολή για το ανδρικό ντύσιμο, αλλά αν συνδυαστεί σωστά, μπορείς να πετύχεις ένα από τα πιο stylish ντυσίματα.

Προτίμησε τις μικρές και διακριτικές βούλες και όχι τις μεγάλες ως σχέδιο στο πουκάμισο σου. Να θυμάσαι ότι οι αποχρώσεις του μπορντό, λαδί, ασπρόμαυρου και σκούρου μπλε είναι αρκετά στη μόδα. Ως συμβουλή, καλό είναι να μην επιλέξεις ανοιχτά χρώματα, αν και καλοκαίρι.

Παράλληλα, μπορείς να το συνδυάσεις με jean, βερμούδα ή chinos. Όσο αφορά τα παπούτσια, η επιλογή είναι εύκολη καθώς πηγαίνει και με sneakers για πιο casual εμφανίσεις, αλλά και με oxfords για πιο βραδινά και κομψά ντυσίματα.

Ωστόσο, για εσάς που το στυλ σας είναι μοντέρνο και σας αρέσει να δοκιμάζετε πράγματα, μία καλή καλοκαιρινή ιδέα είναι να προσθέσετε στο ντύσιμο σας ένα μονόχρωμο και όχι πολύ έντονο καπέλο, ώστε να μην μπερδεύει τον άλλο που σε κοιτάζει και του αποσπά την προσοχή.