Στην παράγκα-σκοπευτήριο της Άννας ο Τάσος Κορακάκης: Έχω χάσει τα λόγια μου «Είμαι παρά πολύ λυπημένος»
korakakis

«Σε ένα μήνα έχουμε αγώνες, δεν θα έχει χώρο να κάνει προπόνηση η Άννα», καταγγέλλει – «Είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω σαν ενθύμιο», δηλώνει συγκλονισμένος από την κίνηση του δημάρχου

Συγκλονισμένος δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, από την πρωτοβουλία του δήμου Δράμας να γκρεμίσει την παράγκα σκοπευτήριο.

Ο κ. Κορακάκης το μεσημέρι της Παρασκευής επισκέφτηκε τον χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.

Φανερά συγκινημένος ο Τάσος Κορακάκης μίλησε στην dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλέψαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε… τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης…».