Στις 18 Νοέμβρη η απόβαση των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα
agrotes1
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης μετά από συνεννόηση με τις αγροτικές Οργανώσεις της χώρας, αποφάσισε η διαμαρτυρία για την ψήφιση των μέτρων για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών, να εκφραστεί με δυναμική απόβαση στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.
agrotes

Στο Πανελλήνιο αγροτικό συλλαλητήριο θα συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι συστρατευμένοι με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας για να δώσουν δυναμικό παρων και να διαμαρτυρηθούν όπως τονίζουν για την ισοπέδωση και τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο.

agrotes2

«Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης με το κεφάλι ψηλά σε μαζική  συμμετοχή, για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε από το λιμάνι του Ηρακλείου με τα πλοία της γραμμής και το εισιτήριο από και προς το Ηράκλειο θα είναι 20€ και η έκπτωση στις καμπίνες θα είναι 50% προσφορά των ακτοπλοϊκών γραμμών της Κρήτης.

agrotes3

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίστες με τα ονόματα για την έκδοση των εισιτηρίων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, τηρούνται στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς όλης της Κρήτης και για το Ηράκλειο στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ)», αναφερει η σχετική ανακοίνωση.