• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Τα Θεοφάνια θα βουτήξουν στο … Φράγμα των Ποταμών για το σταυρό μαζί … με το Σήφη !

Vinkmag ad

sifis new

Ατρόμητοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής του Φράγματος των Ποταμών, οι οποίοι φαίνεται ότι πλέον έχουν συνηθίσει τόσο πολύ την παρουσία του Σήφη του κροκόδειλου στην περιοχή τους ώστε να σκέφονται σοβαρά το ενδεχόμενο να βουτήξουν για τον Σταυρό στην εορτή των Θεοφανίων.

«Θα γίνει η τελετή. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσω πρώτος να πιάσω τον σταυρό» δηλώνει χαρακτηριστικά στο Έθνος ο επίτιμος πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παντάνασσας.

«Όλοι θα πάμε στο Φράγμα για την τελετή. Ο “Σήφης” φαίνεται ακίνδυνος για τους ανθρώπους. Τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα έξω από το φράγμα και όταν αντιλήφθεί ανθρώπους φεύγειτρομαγμένος στο νερό. Το νέχουν αγριέψει από το κυνήγι που του κάνουν για να τον πιάσουν» συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου Παντάνασσας Αλέξης Ιερωνυμάκης.

Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι της περιοχής επαναλαμβάνουν το αίτημά τους να ληφθεί μέριμνα ώστε ο Σήφης να μείνει στην περιοχή σε ελεγχόμενο χώρο καθώς τις ημέρες των εορτών πολλοί είναι οι επισκέπτες που θέλουν τον δούν από κοντά.

Σημειώνεται ότι μολονότι ο Σήφης προτιμά τις πάπιες, οι Κρητικοί ως καλοί «οικοδεσπότες» σκέφτονται να του κάνουν το… χριστουγεννιάτικο τραπέζι προσφέροντας του ένα κρητικό γουρουνόπουλο.

 

 

 

http://www.cretalive.gr

    Read Previous

    Εμφανίστηκαν ξανά οι φάλαινες ανοιχτά της Κρήτης …Στη Γαύδο

    Read Next

    Ποιος πραγματικά είναι ο Αποστολόπουλος; φωτογραφίες και οι περίεργες δηλώσεις

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular