• 26 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Τέκνο μου έλα να κάνουμε ένα sex tape» – Ροζ σκάνδαλο με Έλληνα ορθόδοξο ιερέα

Vinkmag ad

priest-1

Ο πάτερ Γεώργιος Πασσιάς ήταν ένας κατά τα άλλα αξιοσέβαστος ιερέας στην Ουάσιγκτον, μέχρι που κάποιος βρήκε στον υπολογιστή της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα τις ερασιτεχνικές ταινίες που γυρνούσε με μια 45χρονη παντρεμένη, φυσικά μέλος του ποιμνίου του.

Το πρόβλημα μεταξύ άλλων ήταν ότι ο Πασσιάς ήταν και επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής στην Αμερική. Στις ταινίες που δόθηκαν στον Τύπο, ο κληρικός παρακολουθεί εκστασιασμένος την ερωμένη του να συντρίβει στα μπούτια της μια μπανάνα φορώντας στιλέτο και ανεβασμένη σε ένα μπουφέ, ενώ σε άλλες εικονίζονται να κάνουν σκληρό σεξ.

papas1

Το σκάδαλο ξέσπασε όταν το Σεπτέμβριο ο σύζυγος της ερωμένης του ιερέα, κατήγγειλε στον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τη σχέση των δύο. Αμέσως ο Πασσιάς παύθηκε αφού όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος η σχέση του με την γυναίκα ήταν υπαρκτή όπως επίσης και οι ταινίες.

papas
Στο ποίμνιό του δήλωσε ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του Θεού και θα μονάσει. Τους ζήτησε μάλιστα να προσεύχονται για αυτόν τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

 

 

http://www.newsbomb.gr/

Loading

  Read Previous

  ΑΜΦΙΠΟΛΗ – BOMBA: Το όνομα του Ηφαιστίωνος είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ πάνω στην επιγραφή

  Read Next

  ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΟΥΣ: Χωρίς νερό καθημερινά για τους επόμενους… 3 μήνες

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular