Τέσσερις ναυτικοί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου ο ένας διασωληνωμένος με εγκαύματα μετά από ατύχημα σε μηχανοστάσιο πλοίου
Στο λιμάνι του Ηρακλείου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν συνολικά 4 τραυματίες

Τέσσερα άτομα, μέλη του πληρώματος, εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα, τραυματίστηκαν σε ατύχημα που έγινε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στο επιβατηγό πλοίο BLUE HORIZON της Blue Star Ferries , που βρισκόταν στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε στο μηχανοστάσιο του πλοίου, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, υπήρξε πρόβλημα στην διάρκεια αλλαγής επιστομίου στους ατμούς.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο σοβαρότερα τραυματισμένος φέρει εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί, με τους γιατρούς να καταβάλλουν προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.
Οι άλλοι τρεις φέρουν επίσης εγκαύματα ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι το πλοίο είχε καταπλεύσει νωρίς το πρωί από το Λιμάνι του Πειραιάς και είχαν αποβιβαστεί όλοι οι επιβάτες.

Πλοίο Λιμάνι

 

 

cretalive.gr