Θρίλερ με το σεκιουριτά που υπεξαίρεσε περίπου 1.2 εκατ. ευρώ – Οι τοκογλύφοι, ο τζόγος και τα…ΑΤΜ
lefta (1)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της υπεξαίρεσης του υπερόγκου ποσού που εκλάπη από την εταιρεία σεκιούριτι, με…πρωταγωνιστή τον 45χρονο υπαλληλο της.

Μέρα με τη μέρα τα όσα αποκαλύπτονται προκαλούν την έκπληξη των Αρχών. Σύμφωνα με την “Πατρίς” ο 45χρονος φέρεται να έχει “σκηνοθετήσει” ακόμη και τη βλάβη που παρουσίαζαν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης , προκειμένου να καλύπτει τις “μαύρες τρύπες” στα χρήματα που υπεξαιρούσε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, πέρα από το ποσό που άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας ο 45χρονος κατηγορείται πως υπεξαίρεσε άλλες 600.000 ευρώ σε βάθος περίπου ενός έτους.

Σημειώνεται ότι τα ερωτηματικά που ανακύπτουν είναι πάρα πολλά για την υπόθεση αυτή.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Όπως φέρεται να έχει πει ο κατηγορούμενος, έχει αναλάβει την ευθύνη της υπεξαίρεσης περίπου για το ποσό τπου του αποδίδεται. Υπογράμμισε ότι ενήργησε μόνος του “λόγω του εθισμού του στον τζόγο και τις απειλές των τοκογλύφων”, σύμφωνα με την “Πατρίς”. Μάλιστα φαίνεται πως δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε, ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τους συναδέλφους του και όλους όσους έβλαψε και υποσχέθηκε να συμβάλλει και ο ίδιος για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Σε ότι αφορά όμως τα χρήματα, ο 45χρονος φέρεται να δήλωσε ότι θα τα πει όλα στην ανακρίτρια. Ενώ σύμφωνα με την Υπεράσπιση του, δηλαδή τους δικηγόρους του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του είναι σε κίνδυνο.

Βέβαια πρέπει να επισημανθεί πως από την πλευρά της η εταιρεία δεν πιστεύει όλα όσα λέει ο κατηγορούμενος.

Πιστεύουν ότι τα περί τοκογλυφίας είναι μια δικαιολογία, που αποτελεί κομμάτι του καλά μελετημενου σχεδίου του. Παράλληλα όπως επισημαίνεται η εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι σε οριακή κατάσταση, με τους 200 εργαζόμενους που απασχολεί να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, καθώς έχουν χαθεί όλα τα μετρητά χρήματα. Η δικογραφία της υπόθεσης χρεώθηκε χθες σε συγκεκριμένη αντιεισαγγελέα, η οποία ανέλαβε να τη μελετήσει για την άσκηση ποινικών διώξεων