Αναστάτωση και ανησυχία προκλήθηκε για μία ακόμα φορά σε αρκετούς γονείς από διαδοχικές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μία κόκκινη κλούβα που οι επιβαίνοντες σε αυτήν επιχείρησαν να αρπάξουν ένα ανήλικο παιδί.

Η ανάρτηση αρχικά μιλούσε για την περιοχή των Μαλίων και στη συνέχεια όμως εμφανίστηκαν ανάλογες αναρτήσεις και για άλλες περιοχές.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα δεν υπήρξε καμία απολύτως καταγγελία στις αστυνομικές αρχές για τέτοιο περιστατικό. Μάλιστα αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου που είδαν και αυτοί την αρχική ανάρτηση έκαναν μία έρευνα στα Μάλια όμως κανείς δεν είχε ακούσει για τέτοιο περιστατικό.

Πρόκειται για τις γνωστές φήμες που κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο διαδίκτυο και ειδικά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι φήμες προκαλούν αναστάτωση και μόνο.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση μάλιστα, πριν από μερικές μέρες για συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε σε συνοικία του Ηρακλείου.

Μάλιστα κάποιοι είχαν υποτίθεται ανεβάσει και φωτογραφία με την πινακίδα του αυτοκινήτου. Μόνο που το αυτοκίνητο αυτό από την έρευνα των αστυνομικών αρχών δεν ήταν στο Ηράκλειο αλλά σε άλλη περιοχή της χώρας.

Στις φήμες αυτές είχε αναφερθεί μιλώντας πριν μερικές μέρες στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό σταθμό CRETA και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ύπαρξη αυτοκινήτων που αρπάζουν παιδιά.

 

creta24.gr

Loading