Τι συμβαίνει με τον Σπαλιάρα και την Ελισάβετ; Το καυτό φιλί που φούντωσε τις φήμες (Photos + Gif)
dadc17_07

Tα δύο παιδιά από την πρώτη στιγμή έχουν έρθει αρκετά κοντά. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου έχουν μια έντονη χημεία μεταξύ τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως το πρόσωπο της Ελισάβετ λάμπει όποτε τον βλέπει ενώ το φιλί που της έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη, έκανε τις φήμες όχι απλά να φουντώσουν αλλά να πάρουν φωτιά

  GIF

Να σας θυμίσουμε πως το AthensMagazine.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στα δύο παιδιά, κάτι που είχαμε γράψει από τις 6 Απριλίου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το απόσπασμα:

Μπορεί εμείς να αστειευόμαστε, καθώς η φήμη του… καυτού εραστή, προηγείται του ονόματός του, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να αστειεύεται καθόλου, ειδικά σε αυτές τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην πλευρά των Μαχητών.

Ο λόγος, φυσικά, για το πιο… hot όνομα αυτή τη στιγμή στα χείλη του κόσμου στην Ελλάδα, καθώς με την φαινομενικά αληθινή του στάση σε κάθε επίπεδο, έχει γίνει αρκετά αρεστός στον κόσμο. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, πάντως, φαίνεται ότι είναι αρεστός και σε μία συμπαίκτριά του κάπως παραπάνω, που δεν είναι άλλη από την Ελισάβετ.

Δεν θα σας πούμε πολλά -έστω κι αν έχουμε τις πληροφορίες- ωστόσο επειδή μερικές φορές η εικόνα μιλάει από μόνη της και λέει πιο πολλά κι από χίλιες λέξεις, θα σας παραθέσουμε το πολύ ξεχωριστό περιστατικό στο χθεσινό αγώνισμα, που λίγοι κατάλαβαν, αλλά το athensmagazine.gr είναι όπως πάντα εδώ για να σας το ερμηνεύσει!

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να της ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που την σήκωνε ψηλά, πιάνοντας αρκετά σημεία η αλήθεια είναι, πάντως ό,τι και ψιθύρισε ήταν τουλάχιστον… shocking για την νεαρή παίκτρια, αφού αυτό έδειξε η αντίδρασή της!

Δευτερόλεπτα μετά, μία ατάκα του στο αυτί της παίκτριας την έκανε να αντιδράσει πιάνοντας το πρόσωπό της…

Με το μυαλό σας μπορεί να υποθέτετε ό,τι νομίζετε, πάντως η ατάκα του Σπαλιάρα βάσει του πρότερου βίου του και του αυθορμητισμού που τον διακρίνει, ήταν μεταξύ του “σε γουστάρω” και… “είσαι κουκλάρα” και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε!