Τον σκότωσε κατά λάθος στον ύπνο της, όταν άλλαξε πλευρό. Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 45χρονου στο Αιγάλεω
astinomia poli
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία ενός 45χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις 21 Ιουνίου 2012 εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Αιγάλεω.
Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα. Συγκεκριμένα, το θύμα που εργαζόταν ως σεκιουριτάς στο εργοστάσιο της Τιτάν, διέθετε νόμιμα πιστόλι, το οποίο όμως συνήθιζε να το βάζει γεμάτο κάτω από το μαξιλάρι του.
Για την υπόθεση είχε σχηματισθεί και υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σχετική δικογραφία. Από την συνεχιζόμενη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, εκλήθη εκ νέου η 48χρονη σύζυγος του θύματος, η οποία ομολόγησε ότι χωρίς να έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον σύζυγό της, αποδίδοντας το γεγονός σε ατύχημα, όταν πάνω στον ύπνο της άπλωσε το χέρι της και κατά λάθος έπιασε το όπλο, αλλά τότε φοβήθηκε τις συνέπειες και δεν το είπε στις Αρχές.
Από την έρευνα της Ασφάλειας δεν προέκυψε να υπήρχαν προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που φαίνεται να υποστήριξαν τόσο τα παιδιά τους όσο και γείτονές τους, ενώ του περιστατικού δεν προέκυψε να προηγήθηκε τσακωμός.
Ο Ανακριτής άφησε προσωρινά ελεύθερη τη σύζυγο και η τύχη θα κριθεί από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.
ΠΗΓΗ: news247.gr…