Τους άρεσε και ξανάρχονται…Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν ξανά στην Κρήτη
sou1

177 ζευγάρια, σεξουαλική απελευθέρωση και … καυτές βραδιές

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη και ξεχωριστή εβδομάδα διακοπών – Το οικονομικό πακέτο ξεκινά από 1.299 ευρώ.
Έτοιμοι να απολαύσουν καυτές τους διακοπές στην Ελλάδα είναι οι swingers όλου του κόσμου με γνωστό σάιτ να διοργανώνει ξανά εκδρομή στα ελληνικά νησιά.

sou
Το διασημότερο swinger club της Ευρώπης είχε διοργανώσει πριν λίγους μήνες εκδρομή στη Σταλίδα στην Κρήτη και το 2016 θα το επαναλάβει έχοντας βγάλει και την σχετική αφίσα.

Από τις 17 ως τις 23 Οκτωβρίου του 2016 θα γίνει νέα εξόρμηση στο ίδιο ξενοδοχείο της Κρήτης. Το οικονομικό πακέτο ξεκινά από 1.299 ευρώ. Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να… απολαύσουν αξέχαστες στιγμές στο ξενοδοχείο, με πρώτιστη την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα!

soua

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όσα διαδραματίστηκαν πέρυσι στους χώρους του χλιδάτου «Cactus» εντυπωσιασαν ακόμη και τους υπαλλήλους, οι οποίοι έβλεπαν τους swingers να περπατούν δίπλα τους ολόγυμνοι με ένα ποτό ή αναψυκτικό στο χερι! Άντρες και γυναίκες περπατούσαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και σταματούσαν κάθε τόσο ώστε να μιλήσουν με άλλα ζευγάρια.

Το πενθήμερο σεξ πάρτι ήταν χωρισμένο σε πέντε θεματικές βραδιές που είχαν τίτλους: «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες κουνελάκια αλά Playboy), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή Βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Άδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές)

 

 

cretalive.gr