Τραγωδία στην Κρήτη: Μάνα και γιος νεκροί σε τροχαίο Πήγαιναν πρώτη ημέρα να πιάσουν δουλειά
ekav7

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης και συγκεκριμένα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Επισκοπή Πεδιάδος στο δρόμο προς Γαλύφα.

Πρόκειται μάλιστα για μια 35χρονη μάνα και τον 17χρονο γιό της, από τη Ρουμανία και οι δύο, που έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό τροχαίο.

Μάνα και γιος, επιβαίνοντας στο μηχανάκι που οδηγούσε ο δεύτερος, πήγαιναν σε σφαγείο της ευρύτερης περιοχής για να πιάσουν δουλειά και μάλιστα – σε μια τραγική ειρωνία της τύχης –  για πρώτη μέρα!  Ωστόσο δεν έμελλε να φθάσουν ποτέ στον προορισμό τους. Σε μια στροφή στον δρόμο προς Γαλύφα, στην ευρύτερη περιοχή της Επισκοπής, το μηχανάκι που οδηγούσε ο γιος ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από την στροφή. Στην πορεία της μοτοσυκλέτας ήταν μια ελιά, πάνω στην οποία καρφώθηκαν με ταχύτητα το όχημα και οι δύο επιβαίνοντες!

Ο θάνατος τους σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν ακαριαίος, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή.  Αξιοσημείωτο είναι ότι τους εντόπισε μια άλλη Ρουμάνα, η οποία επίσης πήγαινε στο ίδιο σφαγείο για δουλειά και κάποια στιγμή τους έχασε ενώ εκινούντο στον δρόμο.

Μητέρα και γιος διέμεναν στην Ελιά Πεδιάδος.

 

 

 

Πηγή : neakriti.gr