Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στην Φθιώτιδα- Νεκρή διευθύντρια γυμνασίου
treno

Οι καθηγητές μεταξύ αυτών και ένας ιερέας είχαν προορισμό σχολείο της περιοχής.

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamia report, το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το πήγε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά, πάνω στις γραμμές,με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας γυναίκας, που ήταν διεύθυντρια σε γυμνάσιο της περιοχής.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, Διευθύντρια του Γυμνασίου Κ. Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μία ακόμη γυναίκα.

Οι τέσσερις επιβάτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ιερέας, είχαν όλοι τους προορισμό το Γυμνάσιο της Κάτω Τιθορέας όπου είναι καθηγητές.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών, η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δε σταμάτησε στη φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που είχαν κατεβεί οι μπάρες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί το όχημα από την αμαξοστοιχία με το τραγικό αποτέλεσμα που περιγράψαμε πιο πάνω.