• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

«Ο Ηρακλής μας είναι μαχητής και με την δύναμη του Θεού θα τον γράψει το άθλο του» – Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Οικογένεια

Μοίρες: Εικόνες που σοκάρουν… Εγκατέλειψαν κουταβάκια τα οποία τρέφονται από το νεκρό σώμα μιας κατσίκας

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Vinkmag ad

Τροχαίο στην Κρήτη με ασθενοφόρο που μετέφερε νεογνά στην εντατική αναισθησιολόγος

Vinkmag ad

ekav ethniki

Το ασθενοφόρο τράκαρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η αναισθησιολόγος που επέβαινε στο όχημα του ΕΚΑΒ

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει τις τελευταίες ώρες μια γιατρός – αναισθησιολόγος του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στη εντατική μονάδα του Βενιζελείου και ενώ ελάχιστα λεπτά νωρίτερα βρισκόταν σε ασθενοφόρο που μετέφερε δύο νεογνά από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Δυο νεογνά που γεννήθηκαν στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στη μονάδα νεογνών του Βενιζελείου.

Καθοδόν, αποφασίστηκε η διασωλήνωση του ενός από τα δύο μωράκια και έτσι στο ασθενοφόρο επιβιβάστηκε η αναισθησιολόγος που ακολουθούσε με το αυτοκίνητο της, το όχημα του ΕΚΑΒ.

Ξαφνικά, λίγο πριν το Βενιζέλειο, υπήρξε τροχαίο με την εμπλοκή του ασθενοφόρου που συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν η αναισθησιολόγος να χτυπήσει σοβαρά, καθώς ήρθε σε επαφή με άσχημο τρόπο, με την παιδίατρο που ήταν στην καμπίνα του ασθενοφόρου.

Η γυναίκα, σύμφωνα και με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Αγ. Νικολάου κ .Γιώργο Μανουσάκη, πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σπασμένα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο στέρνο και τις κλείδες.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία τόσο στην ιατρική κοινότητα αλλά κυρίως στην οικογένεια και το συγγενικό περιβάλλον, καθώς αδυνατεί να πιστέψει ότι ενώ ο δικός της άνθρωπος πήγε να βοηθήσει τα δύο νεογνά, η ατυχίατης χτύπησε… την πόρτα με πολύ άσχημο τρόπο.

Επίσης στην μονάδα νεογνών νοσηλεύονται ήδη τα δύο νεογνά .

 

 

 

 

neakriti.gr

Read Previous

Νέα 24ωρη απεργία κηρύχτηκε από την ΠΝΟ: Αγωνιούν οι αγρότες της Κρήτης.

Read Next

Κόντεψαν να καούν μέσα στο σπίτι τους οι δυο ηλικιωμένοι στην Κρήτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular