• 5 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου με Λυκειακές Τάξεις

Στο σκαμνί 100 ύποπτοι για αγροτικές απάτες-μαμούθ – Αναφορές και για κτηνοτρόφους από την Κρήτη

Κρήτη: “Μπούκαρε” στο αστυνομικό μέγαρο με ψαροτούφεκο και τσεκούρι!

Κρήτη: Ακριβότερο αλλά μεγαλύτερο και έτοιμο το 2027 θα είναι το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Κρήτη: Γραφείο κηδειών «έφαγε» πρόστιμο 2000 ευρώ για το κηδειόχαρτο  στην κολώνα

Κρήτη: Μηχανάκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Ηράκλειο: Τούρκικα φρεάτια στην «καρδιά» της πόλης… Έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία;

Ηράκλειο: «Δήμαρχε, πού είναι το σχολείο;» – Στα «κάγκελα» οι γονείς για τις δεσμεύσεις χωρίς ανταπόκριση  

Κρήτη: Με 35 χιλιοστά, πλημμύρισε η περιοχή γύρω από το νέο Αεροδρόμιο – Καμπανάκι από το Δήμαρχο Βασίλη Κεγκέρογλου

Φόρτωμας: Πάγωμα διεκδικήσεων Κτηματικής – Οι εξελίξεις για Μεταφορικό Ισοδύναμο, ΦΠΑ και φράγμα Τσικαλαριού

Vinkmag ad

Επανενώθηκε με τον 18χρονο γιο της, Τζέιντεν Τζέιμς Φεντερλάιν

Vinkmag ad



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανενώθηκε με τον γιο της Τζέιντεν Τζέιμς Φεντερλάιν μετά από πολλά χρόνια, όπως αναφέρει η Page Six.

«Περνούν πολύ χρόνο μαζί», αποκάλυψε μια πηγή, ενώ μια άλλη πηγή ανέφερε πως ο Τζέιντεν έχει «επιστρέψει στην Καλιφόρνια», όπου ζει η μητέρα του, αφού είχε μετακομίσει πέρυσι στη Χαβάη με τον αδελφό του, Σον Πρέστον, και τον πατέρα τους, Κέβιν Φεντερλάιν.

«Η Μπρίτνεϊ είναι ενθουσιασμένη που έχει το μωρό της πίσω», σχολίασε η δεύτερη πηγή. «Όλα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ντυμένη νύφη – «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου…»

Η προσωπική συμφιλίωση της Σπίαρς με τον Τζέιντεν έρχεται έξι μήνες μετά την είδηση ότι εκείνη και ο Πρέστον τηλεφώνησαν στην ποπ σταρ την Ημέρα της Μητέρας, κάτι που ο δικηγόρος του πατέρα τους χαρακτήρισε «καλό σημάδι» για τη σχέση τους.

«Προφανώς μια συμφιλίωση/επανένωση είναι κάπως περίπλοκη και μπορεί να είναι μια διαδικασία που χρειάζεται κάποιον χρόνο», είχε δηλώσει ο δικηγόρος στη Page Six τον Ιούνιο, προσθέτοντας ότι ο πελάτης του, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σπίαρς από το 2004 έως το 2007, «υποστηρίζει τα αγόρια να έχουν σχέση με τη μητέρα τους».

Ο Φεντερλάιν πήρε τον Πρέστον, τον Τζέιντεν και τα άλλα παιδιά του στη Χαβάη τον Αύγουστο του 2023, αφού η σύζυγός του, Βικτόρια Πρινς, βρήκε δουλειά ως προπονήτρια βόλεϊ στο πανεπιστήμιο της Χαβάης. Η Σπίαρς συναίνεσε στη μετεγκατάσταση, αλλά δεν είδε τους γιους της πριν φύγουν, καθώς δεν είχαν μιλήσει για περισσότερο από έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανεξέλεγκτη και γυμνή στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Συρία: Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ βομβάρδισαν οργανώσεις υποστηριζόμενες από το Ιράν

    Read Next

    Με όπλο την άμυνα η Καρδίτσα πήρε τη 2η νίκη της στην GBL με 72-63 επί του Πανιωνίου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular