• 30 Απριλίου, 2024

Breaking News :

Ενέδρα θανάτου με τραυματία σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας – πως συνέβη, τι εξετάζουν οι Aρχές

Δρακόντεια τα μέτρα του Τ.Ο.Ε.Β Α ΖΩΝΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ για τη λειψυδρία

Eurovision 2024: Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα – Δείτε βίντεο

Δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Εννέα κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί – Ένας 22χρονος στους ηθικούς αυτουργούς

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από Πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον χαμό της Νεκταρίας – Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν τα επίπεδα σανδάλια και τι πρέπει να προσέχετε με τις γυναικείες γόβες.

Θρήνος για την χαμογελαστή Έφη που “έφυγε”

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Σύγκρουση ΙΧ οχήματος με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι

Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές

Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές

Δεν υπάρχει εποχή που να συγκρίνεται με το καλοκαίρι. Είναι η περίοδος που η πλειοψηφία του κόσμου είναι ανέμελοι και όλοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Νησιά, γαλάζια νερά και μαγευτικές παραλίες είναι εκείνα που καλούν σαν τις Σειρήνες τους ταξιδιώτες, ούτως ώστε να απολαύσουν τα μπάνια τους και να ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Όμως εκτός από πετσέτες θαλάσσης και τις καλοκαιρινές σας πλατφόρμες ή σαγιονάρες, χρειάζεστε να κάνετε και μια ανανέωση στα μαγιό σας!

Γι’ αυτό και βρίσκεστε στο πιο κατάλληλο μέρος, καθώς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού σε μαγιό γυναικεία, που θα σας συναρπάσουν. Και δεν το λέμε τυχαία αυτό, μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά τις καλοκαιρινές collection που λανσάρανε διάσημοι οίκοι μόδας, δίνοντας τη γραμμή που θα ακολουθηθεί φέτος από τις γυναίκες παγκοσμίως, φέρνοντας υπέροχα μαγιό, που είναι βέβαιο πως θα σας καθηλώσουν!

Βάλτε τέλος στα μονόχρωμα μαγιό, μιας και οι τάσεις για φέτος είναι επικεντρωμένες στα animal print και στα floral μοτίβα! Και επισημαίνεται πως είναι η πρώτη χρονιά, που τα συγκεκριμένα μοτίβα έχουν ήδη βγει σε αμέτρητα χρώματα, πράγμα που τα καθιστά αυτόματα μοναδικά και για μας που έχουμε ιδιαίτερη λατρεία σε μαγιό γυναικεία μπορούμε να τα τοποθετήσουμε και ως σπάνια.

Και μην νομίσετε πως έχουν αφήσει κάποιο πατρόν σε μαγιό εκτός τάσης. Τα έχουν συμπεριλάβει όλα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε σας κάνει σωστή εφαρμογή και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Ολόσωμα, σετ με παρεό, μπικίνι τριγωνάκι, ψηλόμεσα και ακόμα περισσότερα, έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση και σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Αυτά με την σειρά τους, είναι βέβαιο πως εκτός από την άνετη εφαρμογή τους, θα απογειώσουν το στυλ σας στις παραλίες, κάνοντάς σας να νιώσετε σέξι και αυτοπεποίθηση.

Για τους άνδρες φυσικά δεν θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε στην απέξω, μιας και για το φετινό καλοκαίρι, οι συλλογές σε μαγιό ανδρικά πραγματικά συναρπάζει. Και αυτό διότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε χρώματα όπως το μπλε ρουά, το κόκκινο της πορφύρας, το κυπαρισσί και το βαθύ γαλάζιο των ελληνικών υδάτων, φεύγοντας έτσι από τα τετριμμένα του άσπρου, μπλε σκούρου και μαύρου, που με την επί σειρά ετών είχαν κουράσει και ήταν προβλέψιμα.

Όμως έχουμε και την επιστροφή του βασιλιά σε μαγιό ανδρικά και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα speedo. Έρχονται ξανά, αλλά αυτή τη φορά φέρνουν μοντέρνα σχέδια και μοτίβα στα υφάσματά τους, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν και να δίνουν ένα άλλο αέρα στο ανδρικό σώμα.

Αν μη τι άλλο, τα speedo ήταν πάντα τα κλασικά μαγιό για το ανδρικό κοινό, όμως με την δυναμική τους επιστροφή, είμαστε βέβαιοι πως θα φορεθούν ξανά και θα συναρπάσουν.

Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος, μιας και στην περίοδο που διανύουμε, τρέχουν πραγματικές εκπτώσεις και είναι η ευκαιρία σας, για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην καλοκαιρινή σας συλλογή σε μαγιό. Μη το αναβάλετε όμως, μιας και οι ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν. Γι’ αυτό να τις αδράξτε και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές που διατίθενται, κερδίζοντας έτσι νέα μοναδικά σετ, σε καταπληκτικές τιμές!

 

 

Loading

    Read Previous

    Απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους : Συστάσεις και καλές πρακτικές

    Read Next

    Παιδικές λαμπάδες για το Πάσχα – Τι μπορείς να διαλέξεις για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular