Breaking News :

Ενέδρα θανάτου με τραυματία σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας – πως συνέβη, τι εξετάζουν οι Aρχές

Δρακόντεια τα μέτρα του Τ.Ο.Ε.Β Α ΖΩΝΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ για τη λειψυδρία

Eurovision 2024: Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα – Δείτε βίντεο

Δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Εννέα κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί – Ένας 22χρονος στους ηθικούς αυτουργούς

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από Πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον χαμό της Νεκταρίας – Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν τα επίπεδα σανδάλια και τι πρέπει να προσέχετε με τις γυναικείες γόβες.

Θρήνος για την χαμογελαστή Έφη που “έφυγε”

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Σύγκρουση ΙΧ οχήματος με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι

Παιδικές λαμπάδες για το Πάσχα – Τι μπορείς να διαλέξεις για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι!

Παιδικές λαμπάδες για το Πάσχα – Τι μπορείς να διαλέξεις για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι!

Κάθε Πάσχα, τα βαφτιστήρια περιμένουν με ανυπομονησία τις πασχαλινές τους λαμπάδες και βέβαια ο νονός και η νονά είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν πολλές φορές και με το παραπάνω. Σίγουρα οι περισσότεροι νονοί δεν αρέσκονται μόνο σε μια κλασική λαμπάδα. Κάθε χρόνο θέλουν να πρωτοτυπούν και να κάνουν την διαφορά. Μαζί με την λαμπάδα ακολουθεί και το κατάλληλο παιχνίδι, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Συνήθως, πολλά παιχνίδια έχουν στην συσκευασία τους και την λαμπάδα.

Πολλές φορές μια λαμπάδα μπορεί να είναι κάτι μοναδικό και να περιέχει την δική μας πινελιά και γούστο. Αν σας αρέσει η χειροτεχνία, μπορείτε να αγοράσετε δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα και να στολίσετε μόνοι σας μια λαμπάδα. Οι επιλογές που έχετε εδώ είναι ανεξάντλητες και η θεματολογία μεγάλη. Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε ιδέες από το διαδίκτυο, βλέποντας διάφορα βίντεο ή χαζεύοντας εικόνες στο Pinterest. Επισκεφθείτε καταστήματα που πουλάνε διάφορα υλικά για χειροτεχνίες και επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν και πιστεύετε ότι θα είναι αποδεκτά και από το παιδί. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα παιχνίδι που του αρέσει και γύρω από αυτό να εμπλουτίσετε την διακόσμηση της λαμπάδας.

Αν δεν έχετε χρόνο να απασχοληθείτε για να φτιάξετε κάτι μοναδικό, μπορείτε να βρείτε έτοιμες δημιουργίες από διάφορους καλλιτέχνες στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πλατφόρμες απ’ όπου πολλοί πουλάνε τις δημιουργίες τους στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας αρέσει και παράλληλα να είναι κάτι μοναδικό που το βαφτιστήρι σας θα λατρέψει.

Μην ξεχάσουμε και τα γλυκίσματα όπως το σοκολατένιο αυγό ή λαγουδάκι. Είναι δυο φιγούρες που δεν λείπουν από το πασχαλινό τραπέζι και τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία να γευτούν, μετά το πασχαλινό τραπέζι. Και εδώ μπορείτε να προσφέρετε μοναδικές δημιουργίες από το αγαπημένο σας ζαχαροπλαστείο. Αν θέλετε να κάνετε την διαφορά και να εντυπωσιάσετε τον μικρό ή την μικρή βαφτιστήρα, μπορείτε να βρείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιον που να ασχολείται με σοκολατένιες δημιουργίες και να φτιάξει κάτι μοναδικό για εσάς. Μέσα από το διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολύ καλούς δημιουργούς ζαχαροπλαστικής, που έχουν όλη την καλή διάθεση να δημιουργήσουν αυτό που έχετε φανταστεί. Μπορείτε για παράδειγμα, να παραγγείλετε έναν ήρωα από κλασικό παραμύθι ή κάτι που να είναι οικείο στο παιδί.

Όποια και να είναι η επιλογή, με ένα συνδυασμό πασχαλινού δώρου με λαμπάδα, θα καταφέρετε να εκπλήξετε ευχάριστα τους μικρούς φίλους μας. Πάνω απ’ όλα, πέρα από το δώρο που θα προσφέρετε, είναι και η αγάπη που θα τους δείξετε. Αυτή έχει περισσότερη σημασία από οποιοδήποτε παιχνίδι και ρούχο. Το Πάσχα δεν είναι μόνο δώρα και συμβολισμοί, είναι μια γιορτή που φέρνει την οικογένεια μαζί και μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της ελπίδας σε όλους, όπου και αν βρίσκονται.

Loading

    Read Previous

    Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές

    Read Next

    Πως να φτιάξεις το φαρμακείο του σπιτιού σου!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular