• 27 Απριλίου, 2024

Μονοφάτσι: το σκυλάκι τους έκανε χαρές και οι ζωοκλέφτες το κρέμασαν και το έβλεπαν να σπαρταράει!

Μονοφάτσι: το σκυλάκι τους έκανε χαρές και οι ζωοκλέφτες το κρέμασαν και το έβλεπαν να σπαρταράει!

Σοκάρει το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό της φρίκης ενώ παραδίπλα ένα άλλο σκυλάκι έκλαιγε…

Μόνον αποτροπιασμό και κατακραυγή μπορεί να προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε την Πέμπτη σε ποιμνιοστάσιο ανάμεσα στα Πραιτώρια και Λιγόρτυνο στη διάρκεια μιας ζωοκλοπής με εμπλεκόμενους δύο νεαρούς από χωριά του Μονοφατσίου, 26 και 21 ετών αντίστοιχα. Τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων προκαλούν ανατριχίλα και σε κάνουν να απορείς για το πού μπορεί να φθάσει ένας άνθρωπος και μάλιστα πολύ νέος σε ηλικία.

Το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό της ζωοκλοπής προκαλεί οργή  καθώς  ο ένας εκ των δραστών κρέμασε, έτσι επειδή του …κάπνισε,  ένα από τα σκυλιά του ιδιοκτήτη.

Είναι σοκαριστικό ότι το αθώο πλασματάκι, όπως φαίνεται και στο βίντεο,  έκανε  χαρές στους δράστες, κουνούσε την ουρά του,  όσο εκείνοι προσπαθούσαν  να κλέψουν δύο κατσίκες που ήταν ελεύθερες στο χώρο. Με βάση τα όσα περιγράφουν αστυνομικοί κύκλοι, ο ένας εκ των δραστών, ο 26χρονος, πλησιάζει το σκυλί, του περνάει από το λαιμό ένα σχοινί και το κρεμάει από σιδερένια δοκό. Εκείνο σπαρταράει όσο ξεψυχά και ένα άλλο σκυλάκι κλαίει από κάτω ακριβώς. Σκηνές που σφίγγουν την καρδιά και σε κάνουν να απορείς για το ανθρώπινο είδος.

Την κάμερα την είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστάσιου σε εσωτερικό χώρο και έτσι έχει καταγραφεί καρέ-κάρε το αποτρόπαιο θέαμα που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχανών-Αστερουσίων εντόπισαν τους δράστες, τους ταυτοποίησαν, όμως έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Ποια όμως δικογραφία και ποια τιμωρία μπορεί, αλήθεια,  να τους παραδειγματίσει γι’ αυτό που έκαναν;

Loading

Read Previous

Ψάρεψε ένα μαγιάτικο-γίγας στα νερά της Κρήτης (pics)

Read Next

Μινωϊκές Γραμμές: Άρση απαγορευτικού – Προγραμματισμένη αναχώρηση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular