• 5 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου με Λυκειακές Τάξεις

Στο σκαμνί 100 ύποπτοι για αγροτικές απάτες-μαμούθ – Αναφορές και για κτηνοτρόφους από την Κρήτη

Κρήτη: “Μπούκαρε” στο αστυνομικό μέγαρο με ψαροτούφεκο και τσεκούρι!

Κρήτη: Ακριβότερο αλλά μεγαλύτερο και έτοιμο το 2027 θα είναι το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Κρήτη: Γραφείο κηδειών «έφαγε» πρόστιμο 2000 ευρώ για το κηδειόχαρτο  στην κολώνα

Κρήτη: Μηχανάκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Ηράκλειο: Τούρκικα φρεάτια στην «καρδιά» της πόλης… Έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία;

Ηράκλειο: «Δήμαρχε, πού είναι το σχολείο;» – Στα «κάγκελα» οι γονείς για τις δεσμεύσεις χωρίς ανταπόκριση  

Κρήτη: Με 35 χιλιοστά, πλημμύρισε η περιοχή γύρω από το νέο Αεροδρόμιο – Καμπανάκι από το Δήμαρχο Βασίλη Κεγκέρογλου

Φόρτωμας: Πάγωμα διεκδικήσεων Κτηματικής – Οι εξελίξεις για Μεταφορικό Ισοδύναμο, ΦΠΑ και φράγμα Τσικαλαριού

Vinkmag ad

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1 Δεκεμβρίου σε μια λαμπερή γιορτή 

Vinkmag ad


Σε έναν από τους πιο μαγευτικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς της πόλης μεταμορφώνεται την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 19.00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η λαμπερή γιορτή, με οικοδέσποινα την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Σμαράγδα Καρύδη, σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, που υλοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και έχει ελεύθερη είσοδο για όλους και όλες. 

Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα που δεσπόζουν στην Αγορά. Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε ένα ονειρικό τοπίο με το Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων: τέσσερα έργα τέχνης διακεκριμένων καλλιτεχνών από το εξωτερικό και δύο ελληνικές συμμετοχές μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μια χορογραφία με υλικό το φως. Τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετέχουν και αυτά στο υπερθέαμα με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο: χορεύουν και φωτίζονται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Το σκηνικό της, κατεξοχήν, γιορτινής βόλτας στην Αθήνα συμπληρώνει το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, που περιμένει έμπειρους και μη πατινέρ να στροβιλιστούν στον πάγο. 

Το ραντεβού δίνεται στις 19.00 στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ όπου η σκηνή στήνεται για να υποδεχτεί τους VOX The Acapella Group, το πρώτο ποπ πολυφωνικό συγκρότημα στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την ανθρώπινη φωνή ως μουσικό όργανο, και τη Σοφία Στρατή, που με τη χαρισματική φωνή της θα τραγουδήσει ποπ και R’n’B μελωδίες, αλλά και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 

Η γιορτή της 1ης Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ2, αλλά θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX. 

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του snfcc.org καθώς και στις σελίδες του στα social media @SNFCC. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    «O γονείς μου θα μπορούσαν να με έχουν κλεισμένο στο σπίτι και να ντρέπονται…»

    Read Next

    Σύλληψη 17χρονου Τούρκου διακινητή ανοιχτά της Χίου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular