Αυτή η 25χρονη βγάζει 65 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Μαντεύεις τι δουλειά κάνει;
kopela-25

Όχι, δεν έχει κάνει σπουδές, δεν έχει πτυχια και μεταπτυχιακά απλά ήταν έξυπνη, τυχερή και εκμεταλλεύτηκε πρώτη από όλους και με τον καλύτερο τρόπο ένα μέσο.

Aυτή η όμορφη και χαριτωμένη 25χρονη που βλέπεις στη φωτογραφία κερδίζει κάθε μήνα 64 χιλιάδες ευρώ -σίγουρα σου κόπηκε η ανάσα, γι’ αυτό περίμενε λίγο μέχρι να συνέλθεις και κατόπιν συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο -και αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να χαμογελάει συνεχώς.

Όχι, δεν έχει κάνει σπουδές, δεν έχει πτυχια και μεταπτυχιακά -σίγουρα σου κόπηκε ξανά η ανάσα- απλά ήταν έξυπνη, τυχερή και εκμεταλλεύτηκε πρώτη από όλους και με τον καλύτερο τρόπο ένα μέσο που μέχρι τότε δεν το είχε αντιληφθεί σχεδόν κανείς.

Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά το Youtube. Η Zoe Sugg έφτιαξε το δικό της κανάλι το 2009 και άρχισε να ανεβάζει με κινηματογραφική ταχύτητα video από το δωμάτιο της με συμβουλές ομορφιάς.

Η εφημερίδα «The Sunday Times» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η αποτελεί την «βασίλισσα του blogging», προσελκύοντας πάνω από 10 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ είναι ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στην Αγγλία.

Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, η Zoella -έτσι τη γνωρίζουν όλοι- ζει σε μια μονοκατοικία με πέντε υπνοδωμάτια μαζί με τον σύντροφό και συνάδελφό της Alfie Deyes, έχει τη δική της σειρά ομορφιάς στο Superdrug, έχει γράψει το βιβλίο Girl Online που έγινε αμέσως best seller ενώ έχει και κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds.

Καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι μόλις 25 χρονών, έτσι δεν είναι;