“έφαγαν πόρτα”τρεις γιατροί του πρώην ΕΟΠΥΥ
giatros

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατέθεσαν αίτημα ασφαλιστικών μέτρων όπως έκαναν, προ καιρού, συνάδελφοί τους, αλλά σε αντίθεση με την απόφαση για τους γιατρούς από τις Μοίρες, οι τρεις γιατροί συνάντησαν … τοίχο!

Βάδισαν στο δρόμο που χάραξαν οι τέσσερις γιατροί του πρώην ΕΟΠΥΥ από τις Μοίρες  αλλά … “έφαγαν πόρτα”! Ο λόγος για τρεις γιατρούς του πρώην ΕΟΠΥΥ από το Ηράκλειο που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα παρέμεναν στις θέσεις τους, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο και υπάρξει μια διάδοχη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα των τεσσάρων γιατρών από τις Μοίρες, ωστόσο δεν ήταν ίδια η απόφαση στη σημερινή υπόθεση – αν και πανομοιότυπη.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο, υιοθετώντας μια διαφορετική ερμηνεία του νόμου για περίπτωση “καρμπόν”, δεν εξέδωσε προσωρινή διαταγή, θεωρώντας ότι εφόσον ο ΕΟΠΥΥ έχει κλείσει, δεν υπάρχει καν θέση στην οποία μπορούν να επιστρέψουν. Τα ασφαλιστικά μέτρα των τριών γιατρών θα συζητηθούν μαζί με τα ασφαλιστικά μέτρα των τεσσάρων από τις Μοίρες, στις 11 Απριλίου.