Επισήμως Κουτεντάκης στον ΑΟΤ, επέστρεψε ο Γιάννης Γρηγοράκης
mixalis koutentakis

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Τυμπακίου, γνωστοποίησε επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Κουτεντάκη ενώ γνωστοποιήθηκε πως ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κ. Χρήστος Ορφανουδάκης.

Ακόμα, η διοίκηση του ΑΟΤ γνωστοποίησε και την επιστροφή στην θέση του γενικού αρχηγού, του Γιάννη Γρηγοράκη ο οποίος το καλοκαίρι είχε προσωρινά αποχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ αναλαμβάνει ο προπονητής κ Μιχάλη Κουτεντάκης ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του κ Γιώργου Πετράκη.
Το Δ.Σ. έχοντας σαν κοινό στόχο την εξέλιξη της ομάδας και γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ Γιώργου Πετράκη έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Κουτεντάκη, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Ο κ. Μιχάλη Κουτεντάκης έχει την απόλυτη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου.

Άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ Μιχάλη Κουτεντάκη αναλαμβάνει ο κ Ορφανουδάκης Χρήστος, καθώς επίσης επανέρχεται ως Γενικός αρχηγός ο Γιάννης Γρηγοράκης μαζι με τους Μιχάλη Τζωρτζακάκη και Νίκο Γρηγοράκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΠΤΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ».