Μητέρα έκανε σεξ με τον 25χρονο παντρεμένο γιο της και συνελήφθησαν γιατί…! (PHOTOS)
de84e94fb9703bfb40d486ee775af52a

Μια μητέρα συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα επειδή έκανε σεξ με τον παντρεμένο γιο της, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα παιδί.

Η Melissa «Missy» Kitchens, 44 ετών, κατηγορείται για αιμομιξία, όπως άλλωστε και ο γιος της, Shaun Thomas Pfeiffer, 25 ετών. Αυτή συνελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ο γιος της την επόμενη μέρα.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις πως η μητέρα έκανε σεξ με τον γιο της τον Αύγουστο, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί το πώς αυτή η υπόθεση ήρθε στο φως και ποιος έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, ο γιος ζει στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του αλλά και τη γυναίκα του στο Asheville. Η μητέρα του είχε γράψει στο Facebook, σχολιάζοντας φωτογραφία του γιου της: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο όμορφος είσαι»…

Σε άλλο post, η μητέρα αναφερόταν σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απλά προσπαθώ να ανεβάσω τη διάθεση. Τα πράγματα είναι πολύ αγχωτικά. Σ’ αγαπάω και εβομαι κάθε σου απόφαση. Από τη στιγμή που είσαι ευτυχισμένος και ασφαλής. Μου λείπεις και θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο μαζί σου. Τα πράγματα θα καλυτερέψουν».

Η γυναίκα του Shaun ανήρτησε επίσης ένα σχόλιο στο Facebook: «Οταν αληθινά νοιάζεσαι για κάποιον, τα λάθη δεν αλλάζουν τα συναισθήματά σου, επειδή είναι το μυαλό που θυμώνει, αλλά η καρδιά εξακολουθεί να νοιάζεται».

Η μητέρα του Shaun με τη νύφη της

Τόσο η μάνα όσο και γιος κρατούνται και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η αιμομιξία στη Βόρεια Καρολίνα τιμωρείται με φυλάκιση από 10 έως 41 μήνες.

 

 

 

athensmagazine.gr