Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου με Λυκειακές Τάξεις

Την απώλεια της ζωής ενός ανθρώπου θρηνεί από τα ξημερώματα η Κρήτη μετά το νέο θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος του Γερανίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός ενός ΙΧ με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό βάθους 5 μέτρων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι. Στο σημείο έσπευσαν 2οχήματα με 6 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς επίσης δυνάμεις στης αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς για τον νεαρό οδηγό ήταν πολύ αργά αφού εντοπίστηκε νεκρός ενώ η γυναίκα συνοδηγός απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
cretalive.gr