Ο Μ. Σπυριδάκης από τις ακαδημίες του Τυμπακίου στα σαλόνια της Ολλανδίας
spiridakis

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης ένα παιδί το οποίο ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Τυμπακίου, πλέον έχει «ανοίξει τα φτερά» του και αγωνίζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, ενώ κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Go Ahead Eagles η οποία την φετινή σεζόν αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

dream soccer

Ο γεννηθείς το 2001 ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Καμηλάρι, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του Τυμπακίου με προπονητή τον Γιάννη Νικολιδάκη (Βέλγος) και από νωρίς φάνηκε το ταλέντο το οποίο διέθετε. Αυτό του έδωσε το εισιτήριο για την Ολλανδία και την FC Zutphen ενώ στη συνέχεια η Go Ahead Eagles (GAE) του είχε κάνει κρούση την οποία και δέχτηκε.

Το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης ωστόσο πλέον αυτό ολοκληρώθηκε και ο νεαρός παίκτης θα ενταχθεί στην Κ17 του συλλόγου, ενώ θα προσπαθήσει τους ανθρώπους της μεγάλης ομάδας ούτως ώστε να πάρει και συμμετοχές στην Β΄ κατηγορία της Ολλανδίας (η στην Go Ahead Eagles (GAE) υποβιβάστηκε την φετινή χρονιά).