Πήγαν στο γάμο τους με… καλογυαλισμένο τρακτέρ (photos)
trakter ga

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στον Ιερό Ναό Παναγίας της Κοτσυφιανής στο Στόμιο Ιεράπετρας. Ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία με ένα καλογυαλισμένο τρακτέρ!

Ο γάμος έγινε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της Δυτικής Ιεράπετρας.

Ο 29χρονος αγρότης και χειριστής τρακτέρ Νίκος Λαμπράκης από το Στόμιο, πήγε με ανθοστολισμένο το εργαλείο της δουλειάς του στην εκκλησία, συνοδευόμενος από άλλα δύο ανάλογα στολισμένα τρακτέρ,  κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους του.

Η εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Λελεκάκη, γεωπόνος από τη Γρα Λυγιά, έφθασε μετά από λίγα λεπτά στην πόρτα της εκκλησίας, συνοδευόμενη απο τους γονείς της. Ο γαμπρός που προέρχεται από αγροτική οικογένεια και έχει αγαπήσει τους γεωργικούς ελκυστήρες απο την παιδική του ηλικία, ονειρευόταν από τα εφηβικά του χρόνια, να πάει με το τρακτέρ του στην εκκλησία, όταν θα έφτανε η ώρα να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου του γάμου, πόζαρε πάνω, μπροστά, και δίπλα στο ομορφοστολισμένο τρακτέρ. Τις ωραίες στιγμές στο ξεκίνημα της καινούργιας τους ζωής, μαζί με το τρακτέρ και τους όρκους αιώνιας αγάπης, κατέγραψε το neakriti.gr.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης