Η πιο “καυτή” κυρία Πλανητάρχη όλων των εποχών…Θα αναστενάξει ο Πλανήτης με τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ! (sexy photos)
trump-melina

Η πρώτη αλλοδαπή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι εδώ και λίγη ώρα η Μελάνια Τραμπ, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σέξι παρουσίες που θα έχουν περάσει στον Λευκό Οίκο!

Το 48χρονο μοντέλο από τη Σλοβενία, Μελάνια Κναβς, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι η σύζυγος του Τραμπ από το 2005 και είναι η μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 9χρονου Μπάρον Ουίλιαμ Τραμπ.

Στον γάμο, η Κνάους φορούσε ένα νυφικό αξίας 200.000 δολαρίων ενώ σε αυτόν παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι!

Προσφάτως το θέμα αυτό θίχτηκε σε ντιμπέιτ που συμμετείχε ο Τραμπ καθώς όταν ρωτήθηκε γιατί το 2004 είχε χρηματοδοτήσει τους Δημοκρατικούς και τώρα κατεβαίνει με τους Ρεπουμπλικάνους εκείνος απάντησε με φυσικότητα «για να έρθουν στον γάμο μου», με το γνωστό αμερικανικό χιούμορ που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Η Μελάνια βέβαια δεν έγινε γνωστή με τον γάμο της με τον Τραμπ, όμως σίγουρα αυτό συνέβαλε στο να απογειωθεί η καριέρα της, η οποία είχε ξεκινήσει το μακρινό 1986 σε ηλικία 16 ετών. Η Μελάνια Κνάους από τη Σέβνιτσα, έφυγε νωρίς από τη χώρα της, με πτυχίο όμως σχεδίου και αρχιτεκτονικής.

Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996 από την Ευρώπη και δύο χρόνια μετά γνώρισε τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της Τραμπ, ο οποίος τότε χώριζε από την πρώην σύζυγό του.

Από τον γάμο τους και μετά η Μελάνια είναι μεταξύ άλλων επίτιμη πρόεδρος της εταιρείας χορού Μάρθα Γκράχαμ, είναι μέλος της Αθλητικής Ενωσης της Αστυνομίας, είναι επίτιμη πρόεδρος του Boy’s Club της Νέας Υόρκης και το 2005 πήρε τον τίτλο της πρέσβειρας καλής θελήσεως του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

 

 

 

 

 

 

www.sport-fm.gr