Πολωνός τουρίστας που άφησε την τελευταία του πνοή στην Κρήτη και θάλασσα που τόσο αγαπούσε
surfing

Αγαπούσε την Κρητη και ιδιαίτερα τη Σητεία όπου και έρχονταν για διακοπές πυκνά συχνά στην διάρκεια του χρόνου προκειμένου να εξασκηθεί και στην αγαπημένου του συνήθεια , το windsurfing , στην άγριας ομορφιάς θάλασσα του Παλαικάστρου.

Ωστόσο την Τετάρτη η μοίρα θέλησε να παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι στον 60χρονο Πολωνό τουρίστα που άφησε την τελευταία του πνοή στην θάλασσα που τόσο αγαπούσε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων ο συγκεκριμένος σερφίστας τελειώνοντας το χόμπι του, βγήκε από  την θάλασσα και ξάπλωσε στην παραλία. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή. Τρεις γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ταυτόχρονα είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ Σητείας.

Ωστόσο και σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες καθώς δεν υπήρχε απινιδωτής στο ασθενοφόρο της Σητείας, κλήθηκε ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ του Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο με δεδομένο ότι και η απόσταση μεταξύ Αγίου Νικολάου και Σητείας είναι μεγάλη, το ασθενοφόρο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση. Όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο Πολωνό, επαναλαμβάνομενος επισκέπτης της Κρήτης, που μπήκε τέλος στη ζωή του με τον πλέον άδοξο τρόπο και έχοντας προηγηθεί έστω και για τελευταία φορά η αγαπημένη του συνήθεια στο μέρος που λάτρευε να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ,στο Παλαίκαστρο απολαμβάνοντας τις διακοπές με την οικογένεια του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη