Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον πιο φρικτό τρόπο στην Κρήτη
042fe3d13b5bd8e190e24cac014a6620_l

 

Θα καιγόταν ζωντανός μέσα στο σπίτι του ο 60χρονος άνδρας

Τον πιο βασανιστικό τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή του επέλεξε ένας 60χρονος άνδρας από τους Κουνάβους το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγες ώρες πριν την τραγωδία με τον 55χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του, πίνοντας φυτοφάρμακο, ο 60χρονος στους Κουνάβους επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας που φέρεται να ήταν βεβαρυμένος ψυχολογικά, έγινε αντιληπτός χθες το βράδυ από γείτονα, ο οποίος ανήσυχος ειδοποίησε την αστυνομία, ενημερώνοντας ότι ο άνδρας δε φαινόταν να είναι καλά.

Την ώρα που περιπολικό του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας έφθασε στο χωριό, είδε το σπίτι του 60χρονου να έχει τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ ο ίδιος βρισκόταν μέσα. Όπως διαπιστώθηκε ο ίδιος είχε ρίξει εύφλεκτο υλικό, είχε περιλούσει και τον εαυτό του και έβαλε φωτιά, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας, έριξαν κουβέρτες πάνω στον άνδρα, ο οποίος σώθηκε, ωστόσο υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Ο 60χρονος συνταξιούχος του ΟΣΕ, παντρεμένος με παιδιά, που ζούσε στους Κουνάβους τα τελευταία χρόνια, σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε σε κέντρο στο Ρέθυμνο και πιθανότατα θα χρειαστεί ακόμη πιο εξειδικευμένη φροντίδα, γι’αυτό και θα μεταφερθεί σε Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα.

 

www.cretalive.gr