Συγκινητικό: Έκανε Πρόταση Γάμου Στην Κοπέλα Του Την Τελευταία Μέρα Της Χημειοθεραπείας Της
4509

Συγκινητικό: Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της – διαφορετικό

Συγκινητικό: Κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της

Έχει ξυρίσει το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης- Είναι μαζί από το σχολείο

Η συγκεκριμένη ιστορία είναι η τρανή απόδειξη πως υπάρχει πραγματική αγάπη εκεί έξω!

Ο Λούκας Ντ’ Ονόφριο από τη Φλόριντα τις ΗΠΑ, αν και μόλις 24 ετών παραδίδει μαθήματα ανδρείας, αφοσίωσης και αγάπης! Ο νεαρός έμεινε στο πλευρό της κοπέλας του όταν εκείνη διεγνώσθη με Λέμφωμα Non Hodgkin και μαζί έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα ο οποίος έληξε με μια απίστευτα ρομαντική πρόταση γάμου!

Ας πάρουμε όμως την ιστορία του ζευγαριού από την αρχή… Η Ταμάρα Μπρούζο ήταν μόλις 15 χρονών όταν γνώρισε τον πλέον μελλοντικό της σύζυγο! Εκείνος ήταν 18 χρονών και την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε στο σχολείο τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς… Λίγα χρόνια αργότερα εκείνη θα νοσούσε από καρκίνο στο λεμφικό σύστημα! Εκείνος στο πλάι της… μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα!

Η 21χρονη, πλέον, κοπέλα θα έμπαινε στο νοσοκομείο Boca Raton Regional Hospital, όπου θα έκανε χημειοθεραπείες… Στο δεύτερο γύρο των χημειοθεραπειών θα χάσει τα μαλλιά της… Ο σύντροφός της θα ξυρίσει και εκείνος τα μαλλιά του σε ένδειξη συμπαράστασης!

Την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της, εκείνος θα μπει στο δωμάτιο του νοσοκομείου θα το στολίσει με 100 κεριά και 60 μπαλόνια στα οποία είχε δέσει φωτογραφίες με τις στιγμές που οι δύο τους είχαν ζήσει τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού ήταν επίσης εκεί… Η νεαρή μπαίνει μέσα, εκείνος σκύβει και με ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα θα της ζητήσει να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους… Συγκινημένη τον αγκαλιάζει και φυσικά του λέει το πολυπόθητο «ναι»!

Ο ίδιος δήλωσε: «ήθελα απλώς να κάνω κάτι υπέροχο για εκείνη, τη στιγμή όπου τελείωνε αυτή η απαίσια περίοδος για την ίδια»

 

 

 

 

 

 

newsthessaloniki.gr