Σκέτη κόλαση…Απολαύστε υπεύθυνα: Αυτές είναι οι πιο σέξι γυμνάστριες του Instagram! (Photos)
tse

Oλοι οι οπαδοί του γυμναστηρίου έχουν ως στόχο ένα απίστευτο σώμα. Η βιομηχανία γυμναστικής είναι μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων, κυρίως λόγω των προϊόντων που υπόσχονται εκπληκτικά σώματα.

Αυτή η τάση αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram καθώς όπως αποδεικνύει και η λίστα που ακολουθεί, οι λογαριασμοί με τους περισσότερους Followers είναι αυτοί των πανέμορφων γυναικών που ασχολούνται φανατικά με την γυμναστική και όλος ο τρόπος ζωής τους βασίζεται στην υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Faya – 35,000 Followers

via Instagram

Όταν δεν προπονείται, η Faya είναι μοντέλο και DJ.

Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της είναι από τις προπονήσεις της. Η εκστρατεία της «My Killer Body Motivation» είχε συγκεντρώσει πάνω από 35.000 οπαδούς στο Instagram.

Jennifer Nicole Lee – 72,300 Followers

via Instagram

Η Jennifer Nicole Lee έγινε πρότυπο για τις γυναίκες αφότου έχασε πολλά κιλά μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Αλλά η Jennifer δεν σταμάτησε εκεί καθώς έγινε εκπαιδεύτρια φυσικής κατάστασης και ανακηρύχθηκε Μις Μπικίνι στην Αμερική το 1996. Ακόμη και σήμερα, είναι γυμνάστρια και μοντέλο που ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά, φτάνοντας περίπου τους 72.300 οπαδούς στο Instagram.

Alyssa Julya Smith – 74,000 Followers

via Instagram.com

Η Alyssa Julya Σμιθ είναι από το Newport Beach της Καλιφόρνια και δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο από τότε που ήταν 16 ετών. Εκτός από όμορφη είναι και μορφωμένη καθώς φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νότια Καλιφόρνια. Έχει πάνω από 74.000 οπαδούς στο Instagram και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και γυμνάστριες στο διαδίκτυο. Το Instagram της είναι γεμάτο από φωτογραφίες της καθημερινότητά της, από προπονήσεις και από νυχτερινές εξόδους.

Tracy Anderson – 133,000 Followers

via Instagram

Η Tracy Anderson είναι μία από τις πρώτες που μίλησε για την υγιεινή διατροφή στο διαδίκτυο. Με πάνω από 133.000 οπαδούς στο Instagram, είναι σχεδόν τόσο διάσημη όσο οι διασημότητες που γυμνάζει.

Jamie Eason – 159,000 Followers

via www.facebook.com/OfficialJamieEason

Η Jamie Eason είναι ένα από τα πιο παραγωγικά και γνωστά μοντέλα- γυμνάστριες σήμερα. Είναι πρώην μαζορέτα των NFL και πλήρους απασχόλησης εκπρόσωπος, του Bodybuilding.com. Με σχεδόν 160.000 οπαδούς στο Instagram, η Jamie έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα σε περιοδικά φυσικής κατάστασης και είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βιομηχανίας. Σήμερα εργάζεται πάνω στη δική της γραμμή μαγιό και έχει κυκλοφορήσει και τη δικά της θρεπτικά συμπληρώματα διατροφής.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newmoney