Σοβαρό εργατικό ατύχημα 40χρονος έπεσε από το απορριμματοφόρο στο Ηράκλειο
jzpiwlrfte52242a4a6abfa

 

 

 

 

 

 

Ο 40χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών και εργάζεται ως συνοδός απορριμματοφόρου με σύμβαση 8 μηνών στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ένας συμβασιούχος της υπηρεσίας καθαριότητας που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από το απορριμματοφόρο έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην περιοχή των Βουτών.

Για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 40χρονο άνδρα ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Ρασούλης στο Ράδιο Κρήτη κατά τη μεταφορά του ο 40χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ στη συνέχεια όταν έφτασε στο νοσοκομείο άνοιξε τα μάτια του. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο 40χρονος υπάλληλος έπεσε από το πατάκι του απορριμματοφόρου ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

Ο άτυχος άνδρας αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις προκειμένου να προσδιοριστέι η κατάσταση του.

Ο 40χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών και εργάζεται ως συνοδος απορριμματοφόρου με συμβαση 8 μηνών στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.