Το αγόρι που δεν μπορούσε να αγοράσει βιβλία … απέκτησε μια μεγάλη βιβλιοθήκη!
f12fb413f17c2ecdbffc1d5055ededa6

 

 

 

 

 

 

Η δύναμη του facebook………

Ο 12χρονος Μάθιου Φλόρες έχει μια μεγάλη αγάπη: το διάβασμα. Όμως, εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του όχι μόνο δεν μπορεί να αγοράσει τα δικά του βιβλία, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το εισιτήριο του λεωφορείου, για να πάει στην τοπική βιβλιοθήκη στο Σάντι της Γιούτα, όπου διαμένει.

Η αγάπη του για το διάβασμα ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη που διάβαζε τα διαφημιστικά φυλλάδια. Ώσπου μια μέρα πλησίασε τον ταχυδρόμο Ρον Λιντς και του ζήτησε αν θα μπορούσε να του πηγαίνει στο σπίτι περισσότερα διαφημιστικά φυλλάδια, όσα δεν ήθελε ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο κ. Λιντς ένιωσε βαθιά συγκινημένος από το αίτημα του μικρού Φλόρες και ξεκίνησε τη δική του εκστρατεία μέσω του Facebook, για να συγκεντρώσει βιβλία για τον 12χρονο και τα κατάφερε!

«Μου είπε ότι η ευχή του είναι να έχει βιβλία, για να διαβάσει. Του είπα ότι η βιβλιοθήκη έχει άπειρα, όμως μου απάντησε ότι δεν έχουν αυτοκίνητο και δεν μπορεί να πληρώνει λεωφορείο», έγραψε ο κ. Λιντς.

«Έτσι, ας μαζέψουμε γι’ αυτό το παιδί μερικά βιβλία. Ας τον βοηθήσουμε», ανέφερε στη σελίδα του και πάρα πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν!

Χιλιάδες άνθρωποι από την Αυστραλία έως την Ινδία και την Αμερική έστειλαν τα δικά τους βιβλία για τον μικρό Μάθιου δημιουργώντας του έτσι την δικιά του βιβλιοθήκη και κάνοντας τον έναν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου!

aek365