Τραγωδία: Οδηγός φορτηγού ασχολείται με το κινητό του και σκοτώνει μάνα και τα τρία της παιδιά (βίντεο)
fortigo

Ένα απίστευτο και σοκαριστικό βίντεο το οποίο έδωσε στο φως η αστυνομία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει τη στιγμή όπου ένας οδηγός φορτηγού σκοτώνει μια μητέρα και τα τρία της παιδιά στον δρόμο του Λονδίνου Newbury. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο 30χρονος Πολωνός οδηγός Tomasz Kroker, έτρεχε με 80 χιλιόμετρα την ώρα και πριν σκορπίσει το θάνατο έπαιζε με το κινητό του.

«Τα 10 χρόνια φυλακή για τον Thomasz Kroker δεν είναι αρκετά για το έγκλημα που έκανε», λέει ο πατέρας που έχασε τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά

Ο ασυνείδητος και απρόσεκτος οδηγός ήταν τόσο απορροφημένος με το κινητό του που δεν πρόσεξε καν πως μπροστά του ήταν σταματημένο λόγω κίνησης το όχημα της άτυχης 45χρονης Τracey Houghton, η οποία είχε μέσα τον 13χρονο γιος της Ethna, τον 11χρονο γιο της Josh, και την 11χρονη θετή της κόρη, Aimee Goldsmith.

Το τραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο σύζυγος της 45χρονης ο Mark Goldsmith και o 13χρονος γιος του Jake, ήταν σε διπλανό αυτοκίνητο και είδαν την οικογένειά τους να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια τους. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10 Αυγούστου και η άτυχη οικογένεια επέστρεφε από διακοπές.

Το video αυτό δόθηκε τώρα στην δημοσιότητα, καθώς αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του 30χρονου οδηγού  ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση. Η οικογένεια που έμεινε πίσω θεωρεί πως η ποινή που του επιβλήθηκε δεν είναι αρκετή για το έγκλημα που προκάλεσε.

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το όχημα της οικογένειας

Το τρομερό είναι πως ο 30χρονος μέσα σε 45 δευτερόλεπτα ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια. Τόσος ήταν ο χρόνος που αφαιρέθηκε παίζοντας με το κινητό του.

Αυτό είναι ότι απέμεινε από το ακινητοποιημένο όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν η 45χρονη με τα τρία της παιδιά

Πηγή: protothema.gr